Team Jeugd

Ahmet Almis Teamcoördinator team Jeugd en jeugdwerker

06 246 90 673 
Odeon: 040 230 13 10 
Stimulans: 040 253 34 43  
ahmetalmis @ stimulansveldhoven . nl 
Twitter: @JoWeStiVeld 

Ahmet is teamcoördinator voor het team Jeugd. Daarnaast is hij op straat te vinden in Veldhoven Oost. Hier heeft hij contact met de jeugd op straat en de buurt. Je kunt Ahmet altijd bellen of mailen, maar hij is ook vaak te vinden in Odeon Veldhoven. 

  

 Karel van Geel Jeugdwerker

06 153 23 094
Odeon:  040 230 13 10
karelvangeel @ stimulansveldhoven . nl 

 

 

Karel werkt in heel Veldhoven  op straat om in contact te komen met de jeugd en de buurt. Daarnaast ondersteunt hij het project "Uit de shit", een groep Veldhovense jongeren die onderzoek verrichten en voorlichting geeft om de hulpverlening beter aan te laten sluiten bij de leef- en belevingswereld van jongeren. Ook ondersteunt hij VET, een groep jongeren die activiteiten en evenementen organiseert vanuit jongerencentrum Odeon. 

  

Marian Gruiters Jeugdwerker

06 204 32 869
mariangruiters @ stimulansveldhoven . nl 
 

 

 

Marian begeleidt jeugd naar trajecten, bijvoorbeeld als ze (een nieuwe) studie of baan zoeken of richting de (schul) hulpverlening.  Verder is Marian ook Girlz Only trainer. Deze training is speciaal voor meiden die weerbaarder willen worden in hun leven. Marian is actief voor het Centrum voor Jeugd en Gezin, hier kun je als jongeren, maar ook je ouders, terecht met alle vragen over opvoeden en opgroeien. Dit sluit aan bij het project waar Marian zich ook voor inzet, namenlijk Tirple P; een project voor ouders over positief opvoeden.  

 

Krit Schouten Jeugdwerker

06 208 62 803
kritschouten @ stimulansveldhoven . nl

 

 

 

Natuurlijk kun je Krit tegenkomen op straat en wel in Veldhoven Zuid, waar ze contacten onderhoudt met jeugd en de buurt. Verder ondersteunt ze een aantal jeugdgroepen en is ze wekelijks te vinden op het Jongerenpunt op het Sondervick College. Hier kunnen jongeren terecht met al hun vragen, verhalen en problemen. Krit gaat dan met jou op zoek naar de juiste oplossing. Ook is Krit actief in het project Triple P, dit is een project voor ouders over hoe zij positief kunnen opvoeden. 

 
Ilona Hendriks

06 361 41 785
ilonahendriks @ stimulansveldhoven . nl

 

 

 

Ilona vind je meestal in Tienercentrum de Erikant, waar ze onder andere de oppascursussen organiseert. Ze is te vinden op straat in Veldhoven Noord. Verder ondersteunt zij ook een aantal jeugdgroepen en is ze actief binnen het project Triple P, een project voor ouders over positief opvoeden. En tot slot, als je iets wilt weten over de programmering voor het hoofdpodium tijdens Cult en Tumult, moet je bij Ilona zijn.